Siitä on melkein jo vuosi, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Käsitöiden suhteen ei juuri mitään ole sinä aikana tapahtunutkaan. 

Nyt kun syksy on taas tullut ja sateet sen mukana, alkaa taas käsitöiden tekeminen innostamaan. Sain vihdoin ja viimein valmiiksi yhden pitkään keskeneräisenä olleen Tildan unienkelin, joka on tyttärelleni. Malli on ensimmäisistä Tilda kirjoista ja en välttämättä tykkää tästä nuken mallista niin paljon, kun noista uusimmista. Tulipahan kuitenkin testattua tämäkin. =) Kankaat nukkeen on neidin itsensä valitsemat ja ne jopa sopi hyvin keskenään. =)

Keskeneräisenä on myös yksi Tilda tonttutyttö, jolta puuttuu esiliina ja hiukset. Se pitäisi saada lähipäivinä valmiiksi.

Nukkekoti projektikin on tosiaan ollut jäähyllä. Syynä on se, että sillä on aika huono paikka tällä hetkellä, eikä se innosta suunnittelemaan. Nyt kuitenkin sekin on työn alla ja tällä hetkellä uusinnan alla on olohuoneen sohva. Muitekin hienosäätöjä tulen lähiaikoina tekemään. Talostahan puuttuu edelleen toinen ovi, joten se pitäisi asentaa paikoilleen. Loput ikkunoistakin pitäis hankkia ja laittaa... Hommaa siis riittää, kunhan vaan jaksaa tehdä. =)