Viikonloppuna Ron otti rauhallisesti työmaalla. Hän sai laajennettua keittiön ikkunan oviaukoksi, maalattua vinttihuoneesta yhden seinän, aloitettua vintin komero-osan kunnostuksen ja  työhuoneen ikkunan laajentamisen tämän hetkistä suuremmaksi.

Seuraavat vaiheet olisivat ikkunan laajennus loppuun ja aloittaa sama työ makuuhuoneen ikkunalle. Olohuoneesta ulos johtavaa oviaukkoakaan ei ole vielä tehty, joten urakkaa riittää.
 Ikkuna-aukkojen teko on aika raskasta puuhaa, joten välillä Ron lepäilee ja tekee pienempiä hommia, kuten tapetointia, maalausta ja muurausta.
 Keittiö on nyt siinä mallissa, että sinne voisi laittaa tapetit, samoin vintin matala seinä. Olohuoneen tapetointikin on vielä kesken, mutta tapetointia ei vielä voi jatkaa, koska oviaukko ei ole vielä valmis.

Talo on tehty tiilestä, mutta kaikki seinät on päälystetty sisältä uudelleen, joten tiilet eivät näy. Nyt Sarah ja Ron miettivät, josko he jättäisivät ainakin osittain tiilet näkyviin keittiössä. Katsotaan, miten käy... =)

Sarah ei olisi ikinä uskonut, kuinka paljon hommaa remontin tekemisessä onkaan. Tokihan talo on jo yli sata vuotta vanha, mutta onhan sitä kunnostettu vuosien varrella. Sarah on yrittänyt olla mahdollisimman paljon Ronin apuna työmaalla, että remontti etenisi nopeammin. Työtä vaan tuntuu olevan ihan loputtomiin saakka...