Tänään testailtiin tytön kanssa, miten jo hankitut tavarat sopivat taloon. Pöytien kanssa on vielä miettimistä; työhuoneeseen hankkimani kirjoituspöytä ei sovikkaan sinne, joten se saa luvan mennä lasten vinttihuoneeseen. Valkonen pöytä, joka nyt on Ronilla lainassa, menee keittiöön. Ronille hankin uuden  ikkunan eteen sopivan pöydän.Keittiössä oleva ruskea pöytä pääsee varastoon odottelemaan uuden kerroksen valmistumista.
411283.jpg
411284.jpg

Heti, kun laitoin tavarat taloon, tostesin, että talo on liian pieni (varmaan aika yllättävä toteamus ;) . Eli mun pitää tehdä ylimääräinen kerros/-et kesällä. Kesä olis sopiva aika sen tekemiseen, kun rungon voi tehdä ulkona. Nyt oon väkertäny tota kotona ja aika kauhea kaaos täällä on vallinnut sinä aikana.
Uuteen kerrokseen tulee ainakin varsinainen olohuone, wc ja kellari. Sinne vois ehkä tehdä myös uuden lastenhuoneen... Ton huoneen tekeminen kyllä vaatis jo kahden lisäkerroksen tekoa. No, jos sen tekis, niin lasten huoneen lisäks vois tehdä vielä vierashuoneen isovanhemmille.