Tänään sitten oli pari postin noutolappua odottelemassa, kun tulin töistä kotiin. Pitihän sitä sitten lähteä samantien hakemaan paketteja postista.

Toisen sisältö oli tälläinen:
341171.jpg
Yhdet ikkunaluukut testiin, kaksi kakkoskerroksen kahden ikkunan levystä ikkunaa, pariovet olohuoneesta ulos, keittiöstä ulos menevä lasiovi, lasiovi työhuoneesta makkariin, pääovi ja pari yhden ikkunaruudun ikkunaa. Ai niin, rullalla näkyy keittiön tapetit.
Yhden ruudun ikkunoiden oli tarkoitus mennä vintille, mutta ne on sen verran isoja, että laitan ne ovi elementteihin ja ostan 5 ikkunaa lisää. Ikkunat on vähän kapeampia, kun toi valmis reikä, joten sitä ikkuna-aukkoa pitäis jossakin vaiheessa vähän täyttää. No, se asia kyllä saa odottaa vielä tovin.

Toisessa postissa odottavassa paketissa oli sitten nämä:
341169.jpg

Reutterin ihanat kakkuvadit lapioineen, Motzart pylväällä (Reutter myöskin) ja kori. Maitopullo tuli ikkunapaketin mukana.
Mä olen aivan ihastunut noihin Reutterin juttuihin, joten niitä tullaan jatkossa näkemään lisää.;)  Ennestään mulla on jo teepurkit, joista kuva jossain aiemmin.

Tänään sain nukkekotia värkättyä sen verran, että keittiön oviaukko on melkein valmis. Pientä hienosäätöä täytyy vielä tehdä, että saan oven istumaan kunnolla.
Seuraavana on sitten vuorossa olohuoneen pariovien paikan tekeminen. Niiden jälkeen sitten pitäisi suurentaa toisen kerroksen ikkuna-aukkoja. Hommaa siis riittää. =S

Oviaukkojen jälkeen pitäis kiinnittää keittiön ja olohuoneen tapetit.
Niiden jälkeen onkin vuorossa oven ja ikkunoiden maalaus. Maali niihin on vielä kaupassa.

Kauheasti olis vielä hommaa ennen kun saan mökin kasaan.... Huoh! Makuuhuoneen seiniäkin pitäis miettiä, puhumattakaan lattiasta.