255734.jpg
Yllä eilen postista haetussa paketissa olleet kamppeet. Jack Russeli tulee olemaan talon ensimmäinen asukas.
Kahvimylly ja kello piti hankkia, vaikka niille ei vielä ole edes paikkaa, minne ne laittaa. No, kellonhan voi laittaa tohon työpöydälle. Työpöydän laatikot on aukeevaa mallia ja tohon hyllyn päälle saa vedettyä sellasen rulosuojan. Pöytä on livenä vähän punertavampi, mitä kuva antaa ymmärtää.Työpöydän paikka tulee olemaan vintillä, jonne tulee työhuone.

255730.jpg
Yllä on kaks mattoa, jotka huusin Huuto.netistä. Sinisen paikkaa en vielä tiedä, punanen menee vintille työhuoneeseen.

255731.jpg
Yllä on sitten Huuto.netistä huutamiani ruokia ja puulaatikko. Yks leipä meni jo rikki, kun yritin tunkea sitä vartaaseen. =S Puukopassa on perunoita, porkkanoita, tomaatteja ja kaali. Niin pa pari suklaapikkuleipää, kun niille ei ole asitoita. Ja saa muutenkin odotella sitä taloa tuolla. Ja viimisenä on sitten herkullisen näkönen suklaakakku.
255735.jpg
Tää risukasa on kokeilu. Tarkotus oli, että laittaisin noi risut ylhäältä nippuun, että tulis sellanen kartio. No, noi on nyt toistaseks vaan noin. Tän ruukun paikka tulee olemaan sitten joskus ens kesänä valmistuvalla terassilla. Varmaan tunkasen sen kuitenkin johonkin talon täytteeksi ja odottelemaan omaa paikkaansa.


Tarkotuksena olis, että sitten kun se talo joskus tulee, niin teksin ensimmäisinä huoneina keittiön ja työhuoneen valmiiksi. Tietenkin meinaan tehdä muihinkin huoneisiin hankintoja jos jotain kivaa tulee vastaan, mutta ajattelin jollakin tapaa yrittää keskittää noita hankintoja. Sais edes jonkun paikan näyttämään suht valmiilta.
Kesällä ajattelin siis tehdä yhden lisäosan itse. Siihen osaan ajattelin tehdä kellarin ja kylpyhuoneen. Se olis sen verran isompi alaltaan, että sen päälle sais tehtyä terassin.