Alotetaan nytten tää helmkuu, vaikka ei ole ihmeempää kerrottavaa.
Olen nyt sahaillut olohuoneesta terassille johtavaa oviaukkoa. Sen saan varmaan valmiiks tässä viikonlopun aikana. Tää homma etenis varmasti jouheemmin, jos mulla olis tarkotukseen sopivampi saha käytässä, mutta tolla sahalla en saa tehtyä käännöksiä, joten joudun lohkomaan paloja pois. Siks tää on niin hidasta hommaa.
Ikkunapokien ja ovien maalaaminen jatkuu edelleen.Kaikista ikkunoista on ikkunan karmit maalattu, nyt pitäis vielä maalata ne ulommat kehykset, jotka kiinnitetään aukkoon. Karmit tulee valkoseks ja ulkoreunat mustiks, siks tää homma kestää vähän pidempään.  No, eipä niillä ole vielä kiire, kun talon ulkomaaliakaan en ole vielä hankkinut.
Mulla on pari ajatusta tosta ulkokuoresta, mutta en vielä tiedä, kumman toteutan... Olen parista kaupasta pikasesti ettinyt yhtä maalia, mutta ei ole osunut silmään. Pitäis keretä tarkemmin ettimään. Jos siis löydän etsimäni maalin ja se on kohtuu hintasta, niin käytän sitä. Jos taas tuntuu ettei maalia löydy millään, niin "tyydyn"  kakkos vaihtoehtoon. =)

Viikonlopun tavotteet:

* Karmien loppuun maalaus
* Aukot valmiiksi
* Olohuoneen seinän tapetointi
* Talon kasaaminen

Tässä on taas viikonlopuks sen verran ohjelmaa tiedossa, että toi kasaaminen on vielä vähän epävarmaa. Tavoite kuitenkin. ;)